Posjet Gradskom Vjeću Belog Manastira

Posjet Gradskom Vjeću Belog Manastira – Veljko Kajtazi

Posjet OŠ “Franjo Tuđman” – Beli Manastir
29. ožujka 2012.
Posjet romskom naselju u Belom Manastiru
29. ožujka 2012.

U kraćem razgovoru sa predstavnicima gradskog vjeća Beli Manastir ponovljena su neka zapažanja iz razgovora sa gradonačelnik Belog Manastira, te također iznjeti i neki od tekućih problema vezano uz romsku populaciju na teritoriju Belog Manastira.

Gradsko vjeće i predstavnici Roma u istom imaju važnu ulogu u povezivanju Roma na terenu i članova gradske uprave. Moramo im stalno biti na usluzi, naglasio je Saborski zastupnik Kajtazi, jer probleme Roma na području grada samo Vi najbolje razumijete i možete naći najbolja riješenja. Vi ste ti koju pokreću i Vi ste ti koji usmjeravaju, ne smjemo dopustiti da Romi “lutaju” od šaltera do šaltera, ne smijemo dopustiti da im ostane nejasno kako i što napraviti i kako i što odraditi, kako bi njihove želje i nastojanja bile što kvalitetnije riješene.

Od Vas očekujem pomoć i od Vas očekujem akcije. Nemojte dopusitit da se neki problem iz grada ili županije prvo pojavi kod mene kao Saborskog zastupnika, a tek onda kod Vas. Vi morate znati i osjećati puls Roma na vašem terenu, morate im stalno i neprestano ukazivati na dobre i loše strane, kako bi smo sve eventualne nesuglasice riješili odmah u startu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *