Edukativna radionica Udruge Roma “Ne boj se – Madara”

Edukativna radionica Udruge Roma "Ne boj se - Madara" – Veljko Kajtazi

Pripreme za obilježavanje Međunarondog dana sjećanja na romske žrtve holokausta
5. srpnja 2012.
Posjet gospodina Veljka Bulajića
5. srpnja 2012.

Romska Udruga “Ne boj se – Madara” koja djeluje u Zagrebu, organizirala je u vremenu od 02. do 04.07.2012. godine edukativnu radionicu pod nazivom: “DA obrazovanju i kulturi – NE nasilju i drogi”.

Odgovorna osoba za provođenje projekta bio je gospodin Muhamed Zahirović, predsjednik udurge, a voditelj projekta gospodin Damir Švec, savajetnik predsjednika udruge.

U realizaciji projekta sudjelovali su i gospođa Liljana Mavračić Tišma, mag.iur iz HZZ sa temom “Važnost učenja i cjeloživotnog učenja”, gospođa Ivana Šafran Tunjić, prof. pedagog iz MUP IV policijska postaja sa temom “Prevencija nasilja i nasilnog ponašanja u školi i društvu”.

Vrijedni djelatnici Udruge “Ne boj se – Madara” potrudili su se da ova edukativna radionica bude vrlo dobro posjećena, a svojim nesebičnim trudom i zalaganjem te stalnom brigom o djeci koja su učestvovala na radionici dali puni doprinos kvalitetnom održavanju iste.

Udruga Roma “Ne boj se – Madara” potrudila se da tijekom provođenja radionice pozove u goste i predstavnike Roma sa područja Siska, točnije iz Capraških Poljana koji su posjetili radionicu, zatim predstavnike MUP iz Zagreba, na čelu sa zamjenikom ministra unutarnjih poslova gospodinom Tonkovićem, te članove VRNM g. Zagreba koji su također posjetili radionicu.

Više informacija o ovom događaju, možete naći i na web stranicama Udruge Roma “Ne boj se – Madara” na adresi: www.madara-nebojse.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *