Dan Rusije (День России)

Dan Rusije (День России) – Veljko Kajtazi

“Petrovačko zvono” manifestacija rusinske zajednice
8. lipnja 2014.
Olimpijada romskog jezika, Brašov, Rumunjska
17. lipnja 2014.

Svim pripadnicima Ruske nacionalne manjine, gospodin Veljko Kajtazi upućuje iskrene i srdačne čestitke povodom velikoga praznika Dana Rusije.

Povodom DANA RUSIJE, saborski zastupnik Veljko Kajtazi, uputio je čestitku veleposlaniku Ruske federacije u RH, Enj.e. Robertu Markaryan

Čestitku prenosimo u cijelosti:

… U nemogućnosti da osobno budem prisutan na proslavi velikog Ruskog praznika NACIONALNOG DANA RUSIJE, dozvolite mi da Vam ovim putem čestitam i poželim sve najbolje povodom ovog praznika.

Kontakti koje sam uspostavio sa Vama i cijenjenim kolegama iz veleposlanstva Ruske Federacije, a pogotovo sa pripadnicima ruske nacionalne manjine koji žive u Hrvatskoj daju mi za pravo da vjerujem da će naša suradnja i dalje biti dobra i konstruktivna kao i do sada.

Primite moje srdačne pozdrave kao i pozdrave svih mojih suradnika koji su mi pomagali u uspostavi ovako dobrih kontakata sa Ruskom Federacijom i Vama kao njenim predstavnikom u Republici Hrvatskoj. Također Vas molim da moje iskrene pozdrave prenesete i svim članovima Veleposlanstva Ruske Federacije.

S dubokim poštovanjem,

Veljko Kajtazi…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *