Saborski zastupnik Veljko Kajtazi razgovarao o politikama zapošljavanja s državnom tajnicom Katarinom Ivanković-Knežević i gospođom Darijom Magaš iz Ministarstva rada i mirovinskih sustava

Saborski zastupnik Veljko Kajtazi razgovarao o politikama zapošljavanja s državnom tajnicom Katarinom Ivanković-Knežević i gospođom Darijom Magaš iz Ministarstva rada i mirovinskih sustava – Veljko Kajtazi

Saborski zastupnik Veljko Kajtazi posjetio Savez Čeha u Republici Hrvatskoj
25. prosinca 2016.
Blagdanska čestitka saborskog zastupnika Veljka Kajtazija
25. prosinca 2016.

Nastavno na razgovor s ministrom rada i mirovinskog sustava Tomislavom Ćorićem, saborski zastupnik Veljko Kajtazi susreo se u petak, 23. prosinca 2016. g.  s državnom tajnicom Katarinom Ivanković-Knežević i gospođom Darijom Magaš.

Središnja tema razgovora bile su mjere aktivne politike zapošljavanja te “Program za Rome” unutar istih (tzv. javni radovi).

Zastupnik Kajtazi iznio je probleme koji se vežu uz “Program za Rome” kao i nekoliko prijedloga kako bi se uspostavila bolja kontrola i provedba istih. Strane su razgovarale i o procesu obrazovanja koji bi trebao pratiti provedbu politika zapošljavanja, a dogovoren je i sljedeći susret na kojem se očekuje i konačna rasprava o načinu implementacijie raspravljenih prijedloga i ideja.

Comments are closed.