Zastupnik Kajtazi poziva učenike 4. razreda srednjih škola i studente na sastanak

Zastupnik Kajtazi poziva učenike 4. razreda srednjih škola i studente na sastanak – Veljko Kajtazi

Zastupnik Kajtazi održao sastanak sa savjetnikom ministra u MGPU-u, g. T. Stojakom
7. veljače 2018.
Zastupnik Kajtazi prisustovao dvodnevnoj edukativnoj radionici u Koprivničko-križevačkoj županiji
11. veljače 2018.

9. veljače 2018. g. – Saborski zastupnik Kajtazi poziva učenike/ce 4. razreda srednjih škola i osobe sa završenim četverogodišnjim srednjoškolskim obrazovanjem romske nacionalne pripadnosti koji su zainteresirani nastaviti svoje školovanje na Policijskoj akademiji, Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu ili bilo kojem drugom studiju na Sveučilištima/Veleučilištima u Republici Hrvatskoj da se odazovu sastanku koji će se održati u subotu, 17. veljače 2018. godine u 11 sati na adresi Braće Cvijića 7, 10 000 Zagreb.

Sastanak organizira Savez Roma u Republici Hrvatskoj “KALI SARA” i saborski zastupnik Veljko Kajtazi sa željom da što veći broj mladih ljudi upiše (pre)diplomske studije te nastave svoje obrazovanje.

Također, ovom prigodom poziva i sve studente romske nacionalne manjine da se pridruže sastanku kako bi podijelili svoja iskustva i prakse u visokoškolskom obrazovanju, ali i kako bi im se pomoglo u daljnjem školovanju.

Na ovom sastanku mogu prisustvovati i roditelji studenata i učenika.

Sve zainteresirane molimo da nam potvrdu dolaska na sastanak jave na email [email protected] ili na broj telefona 01/888 76 73.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *