Zastupnik Kajtazi na sastanku s načelnikom Darde, g. A. Vukojem

Zastupnik Kajtazi na sastanku s načelnikom Darde, g. A. Vukojem – Veljko Kajtazi

Zastupnik Kajtazi održao sastanak s gradonačelnikom Grada Slavonskog Broda, g. M. Dusparom
6. prosinca 2018.
Zastupnik Kajtazi na sastanku u Belom Manastiru
6. prosinca 2018.

6. prosinac 2018. godine –  Saborski zastupnik Kajtazi na sastanku u Dardi s načelnikom g. A. Vukojem, predsjednikom Vijeća romske nacionalne manjine Osječko-baranjske županije g. Petrovićem, predsjednikom Vijeće romske nacionalne manjine Općine Darda g. Đurđevićem.

Dogovoreno je postavljanje 7 stubova rasvjeta uz sufinanciranje HEP-a i Saveza Roma u Republici Hrvatskoj “KALI SARA” u što se Općina nažalost, do sad, nije uključila. Realizacijom će dvije ulice u romskom naselju Darda biti osvjetljene.

Općini je predložen i projekt sufinanciranja izgradnje sportskog igrališta te je zamoljeno da se dovršeni dom što prije stavi u funkciju. Razgovarali su i o projektu izgradnje dvodomki u svrhu stambenog zbrinjavanja koji još nije dovršen.

U dogovoru s romskim predstavnicima zastupnik Kajtazi razgovarao je o asfaltiranju ceste u naselju koje bi moglo biti financirano iz državnih sredstava, a dogovorena je i podjela paketa i ogrijeva najugroženijim obiteljima u Barakama, Zlatnici, Jablanovoj za predstojeće blagdane.

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *