Najava: Sastanak zastupnika Kajtazija sa srednjoškolcima i studentima

Najava: Sastanak zastupnika Kajtazija sa srednjoškolcima i studentima – Veljko Kajtazi

Zastupnik Kajtazi prisustovao prvom Festivalu Indije u Hrvatskoj
25. veljače 2019.
Zastupnik Kajtazi sastao se s novim veleposlanikom Države Izrael u Zagrebu Nj. E. g. Ilanom Morom
26. veljače 2019.

26. veljače 2019. godine

Kao i prijašnjih godina, saborski zastupnik Kajtazi poziva učenike/ce završnih razreda srednjih strukovnih škola i gimnazija romske nacionalne pripadnosti koji su zainteresirani nastaviti svoje školovanje u Policijskoj školi, Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu ili bilo kojem drugom studiju na Sveučilištima/Veleučilištima u Republici Hrvatskoj da se odazovu sastanku koji će se održati u utorak, 5. ožujka. 2019. godine u 13 sati u Hrvatskom saboru na adresi Trg sv. Marka 6, 10 000 Zagreb.

Sastanak organizira zajedno sa Savez Roma u RH “KALI SARA” sa željom da što veći broj mladih ljudi upiše (pre)diplomske studije te nastave svoje obrazovanje.

Također, ovom prigodom poziva i sve studente romske nacionalne manjine da se pridruže sastanku kako bi podijelili svoja iskustva i prakse u visokoškolskom obrazovanju, ali i kako bi im se pomoglo u daljnjem školovanju.

Na ovom sastanku mogu prisustvovati i roditelji studenata i učenika.

Sve zainteresirane molimo da nam potvrdu dolaska na sastanak jave do ponedjeljka, 4. ožujka, zbog evidencije pri ulasku u Hrvatski sabor, na email veljko.kajtazi@sabor.hr ili na broj telefona 01/888 76 73.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *