Posjet gradu Belišću

Posjet gradu Belišću – Veljko Kajtazi

Cjeloživotno učenje pripadnika nacionalnih manjina – Opatija
14. travnja 2014.
Posjeta članova Svjetskog dječijeg parlamenta
16. travnja 2014.

Saborski zastupnik Veljko Kajtazi posjetio je danas grad Belišće te u razgovoru sa gradonačelnikom g. Dikom Burićem razgovaralo se o suradnji na rješavanju problema stanovnika Romskog naselja u Bistincima.

Grad je osigurao proračunska sredstva u visini od 30.000 kuna za izradu projektne dokumentacije za Društveni dom u Bistrincima, a na obostrano je zadovoljstvo zaključeno da su učinjene sve predradnje da se u cijelosti provede postupak legalizacije 49 stambenih objekata u Romskom naselju u Bistrincima.

Vezano za pokretanje postupka izgradnje Društvenog doma u Romskom naselju u Bistrinscima, grad će učiniti sve potrebno da se provede izrada projektne dokumentacije do kraja rujna ove godine kako bi Romska nacionalna manjina mogla iz različitih izvora osigurati sredstva za njegovu izgradnju.

Nakon radnog sastanka s gradonačelnikom Belišća Dinkom Burićem, saborski zastupnik Veljko Kajtazi sa suradnicima posjetio je Romsku zajednicu u Bistrincima i s njima razgovarao i ostvarenju planova na unapređenju životnih uvjeta.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *