IZVJEŠTAJ O RADU SABORSKOG ZASTUPNIKA

IZVJEŠTAJ O RADU SABORSKOG ZASTUPNIKA – Veljko Kajtazi

IZVJEŠTAJ O RADU SABORSKOG ZASTUPNIKA
12. listopada 2015.
POSJET OSJEČKO BARANJSKOJ ŽUPANIJI
14. listopada 2015.

IMG_9628Saborski zastupnik Veljko Kajtazi je u utorak predstavio izvještaj o svom radu predstavnicima i suradnicima pripadnicima 11 ostalih nacionalnih manjina čiji je predstavnik pored najbrojnije romske nacionalne manjine.

Lokalni predstavnici, udruge nacionalnih manjina i predstavnici ostalih bitnih manjinskih organizacija iskoristili su ovu priliku za još jedno druženje sa saborskim zastupnikom i konstruktivnu raspravu o daljnjim koracima i problemima koje imaju.

Predstavljena je i knjiga “Naši dani u Saboru – 1433 dana u Saboru RH…” kojom je saborski zastupnik Kajtazi zaokružio svoje uspješno djelovanje u protekle četiri godine. Osim toga podijeljena su i priznanja njegovim suradnicima i lokalnim predstavnicima bez kojih u mandatu ne bi mogao uspostaviti dobru suradnju i s ostalim nacionalnim manjinama koje predstavlja u čemu njegovi prethodnici nisu imali uspjeha.

Dobri i učestali kontakti s ostalim nacionalnim manjinama su odličan temelj za nastavak te suradnje. Približavanje različitih zajednica koje zastupnik Kajtazi predstavlja ponajbolje će se vidjeti 5. studenog na obilježavanju Svjetskog dana romskog jezika na kojem će osim romskih KUD-ova nastupiti i KUD-ovi ostalih nacionalnih manjina koje Kajtazi predstavlja.

Comments are closed.