Zastupnik Kajtazi na sastanku s gradonačelnikom Grada Belišća, g. D. Burićem

Zastupnik Kajtazi na sastanku s gradonačelnikom Grada Belišća, g. D. Burićem – Veljko Kajtazi

Zastupnik Kajtazi na sastanku s načelnikom Općine Petlovac, g. M. Kneževićem
29. kolovoza 2018.
Zastupnik Kajtazi na sastanku u Centru za socijalnu skrb Valpovo
29. kolovoza 2018.

29. kolovoz 2018. godine – Gradonačelnik grada Belišća Dinko Burić ugostio je saborskog zastupnika nacionalnih manjina Veljka Kajtazija, a radnom sastanku prisustvovala je i predsjednica Saveza Roma u RH ”Kali Sara” Suzana Krčmar te Branko Petrović predsjednik Vijeća romske nacionalne manjine Osječko-baranjske županije. Uz gradonačelnika, na sastanku je bio i zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić te predsjednik Vijeća romske nacionalne manjine grada Belišća Mario Balog.

Na sastanku je gradonačelnik najavio skorašnje otvorenje društvenog doma u romskom naselju u Bistrincima, čiji radovi se bliže kraju, a ubrzo slijedi i izgradnja parkirališta uz sami dom te opremanje. Također je najavio otvorenje Parka 5. studenog, kao i skulpture, koji će se nalaziti na prostoru između Osnovne škole Ivana Kukuljevića Belišće i Gradskog bazena, a koji će biti posvećeni upravo težnji opismenjavanja, kako i sam naziv ”5. studenog” ukazuje (Svjetski dan romskog jezika).

Gospodin Veljko Kajtazi izrazio je zadovoljstvo svime iznesenim te istaknuo izuzetno dobru suradnju s Gradom Belišćem, koja može poslužiti kao primjer i koja će se nastaviti i u budućnosti. Najavio je i neke buduće zajedničke aktivnosti za sljedeću godinu, čemu se Grad Belišće raduje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *